Wednesday, May 10, 2006

Voy a dedicarle una frase a una profe insoportable: Lauraaaa Giiiimenoooo!!! Menudo pedazo de cabrona, en las encuestas la pondre a parir, ojalá la echen. No sabe enseñar!! Aunque visto así, el Monnickendam, al Bradbury y la Malou tampoco saben.

3 Comments:

Blogger gina said...

jajaja!!! tu queixa't po pensa q potser al juny aprovem tant literatura i història americana així per les bones... i tot gràcies a unes quantes denúncies q a sobre li dificultaran la possibilitat de poder toranar com a profe a l'autònoma.i pel q als altres profes es refereix... amb ells ja no hi podem fer res, així q millor q aprofitem l'ocasió! per cert... el monnickendam no és tan mal profe... una mica carregós... po ja saps q és bona gent!

2:31 PM  
Blogger Marta said...

Un aclariment: el Monnickendam, com he descobert fa poc, es el que podiem qualificar com "un amor". sera molt llest i sabra molt, pero has de reconèixer que no sap gaire com transmetre coneixements. Es a dir, no em feria res tenir-lo com a cosí segon de ma mare, pero com a profe..

3:55 AM  
Blogger gina said...

fa preguntes i no les contesta pq tu en treguis l'entrellat... és una manera d'ensenyar... i així a part de desenvolupar la teva intel·ligència et fas una opinió pròpia...

4:53 AM  

Post a Comment

<< Home